Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: De ce nu suntem de acord cu amnistia fiscală pe care vor să o dea PSD şi ALDE?

↗️ Pentru că cei corecţi, care îşi plătesc taxele şi impozitele la zi, trebuie încurajaţi şi sprijiniţi, nu concuraţi neloial de către “şmecheri” şi “evazionişti” care nu au plătit nimic statului, dar aşteaptă colacul de salvare de la PSD şi ALDE.

↗️ Pentru că Partidul Naţional Liberal, ca forţă politică dominantă în societatea românească, va reprezenta România dinamică, România civilizată, România oamenilor care trăiesc cinstit pe propriile picioare din munca lor, din afacerea lor, din proprietatea lor, din competenţele şi talentele pe care le au.

↗️ Partidul Naţional Liberal este apăratorul libertăţii, al propietăţii private şi al liberei concurenţe. Este adeptul micşorării aparatului de stat, al debirocratizării şi al reducerii procedurilor administrative.

↗️ Statul trebuie să ajute şi să încurajeze, nu să încurce sau să intervină pentru favorizarea celor ineficienţi şi “şmecheri”.

Ludovic Orban,

Președinte PNL