Ludovic Orban, ales președinte al Camerei Deputaților

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban, ales președinte al Camerei Deputaților
Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales președinte al Camerei Deputaților.
Ludovic Orban: ”Suntem hotărâți ca, în cel mai scurt timp, să dăm României un guvern competent, un guvern responsabil, hotărât să reformeze marile sisteme publice și care să pună în practică un program de guvernare care să asigure creșterea calității vieții pentru fiecare român, creșterea calității serviciilor publice, dezvoltarea infrastructurii și modernizarea României. ”
 Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR au semnat, luni, Acordul de guvernare 2020 – 2024. Coaliția de dreapta reprezintă majoritatea absolută a opțiunilor electoratului care s-a prezentat la vot pe 6 decembrie, iar acest lucru îi dă legitimitatea de a guverna în această formulă în următorii patru ani.
“România trece, împreună cu întreaga lume, printr-o criză fără precedent. Ne asumăm responsabilitatea pentru a conduce ţara noastră în vremuri dificile. O facem cu deplina convingere că România, cu decizii ferme pentru binele comun, poate ieşi întărită atât din pandemie, cât şi din dificultăţile economice care decurg din aceasta”, se afirmă în documentul semnat de liderii celor trei formațiuni.