Ionel Dancă – Încă o lovitură pentru ultrașii PSD

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ionel Dancă – Încă o lovitură pentru ultrașii PSD

Ionel Dancă: Încă o lovitură pentru ultrașii PSD care vor să încalece Justiția din România. Curtea Constituțională a admis parțial sesizarea de neconstituționalitate privind modificările propuse la Codul penal, depusă de Președintele României, Înalta Curte de Casație și Justiție, Partidul Național Liberal și ceilalți colegi din opoziție.

Era ultima piesă din pachetul de modificări propuse la legile Justiției și legislația penală care urmărește să-i scape pe infractorii din PSD și ALDE de anchete penale și de pușcărie.

Acum se vor întoarce în Parlament unde Partidul Național Liberal a cerut reluarea dezbaterilor atât la legile Justiției cât și la Codurile penale și punerea lor în acord cu recomandările Comisiei de la Veneția, formulate tot la sesizarea Partidului Național Liberal și a Președintelui României.

Atunci când mulți credeau că nu mai e nimic de făcut pentru a-i opri pe acești borfași să-și facă legi după chipul și asemănarea lor, Partidul Național Liberal a reușit prin sesizarea Comisiei de la Veneția să întoarcă aceste legi nocive din drumul lor care ne-ar putea scoate din rândul statelor Uniunii Europene.

Încă nu e totul pierdut, luptăm până la capăt pentru o Românie normală și europeană.