Partidul Național Liberal > Noutăți > Ionel Danca: Tudorel Toader trebuie să aleagă, ori cu profesioniștii în drept de la Comisia de la Veneția ori cu infractorii din coaliția PSD-ALDE!

La sesizarea Partidului Național Liberal și a Președintelui României, evaluarea preliminară a Comisiei de la Veneția arată, fără putință de tăgadă, faptul că ministrul Justiției, Tudorel Toader, precum și alți reprezentanți ai PSD-ALDE au mințit cu nerușinare atunci când susțineau că modificările legislative din domeniul Justiției sunt conforme standardelor Comisiei de la Veneția.

După publicarea acestui raport preliminar, Tudorel Toader trebuie să-și dea demisia ori din funcția de membru al Comisiei de la Veneția ori din funcția de ministru al Justiției. Nu poate fi în același timp si cu experții europeni în respectarea statului de drept și cu infractorii din coaliția PSD – ALDE care vor să pună stăpânire pe sistemul de justiție din România.

Ionel Dancă,

Purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal