Partidul Național Liberal > Noutăți > Întrunirea Comisiei Naționale pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism – ”PNL este pregătit pentru guvernare”

O nouă întâlnire a Comisiei Naționale pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism din cadrul Partidului Național Liberal s-a desfășurat la București, la Palatul Parlamentului. Reprezentanții mediului de afaceri, turism, analiștii economici, specialiști în energie și domeniul bancar din toată țara, au dezbătut și stabilit prioritățile PNL ținând cont de perspectiva unei guvernări .

„PNL este pregătit pentru guvernare. Prin resursa umană, prin idei pe care le poate aplica având în vedere situația bugetară. Mai mult, consider că PNL are această datorie după rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai. România nu mai poate continua cu acest sistem corupt și ticăloșit implementat de PSD și ALDE, care aproape că ne-a azvârlit ca țară la marginea unei Europe civilizate. Preluarea guvernării va fi un moment dificil, pentru că, știu că deja sună standard sintagma de “grea moștenire”, dar mai mult ca oricând, după discuțiile purtate cu membrii comisiei pe care o coordonez, trebuie îndreptate deciziile catastrofale pe care cei din arcul guvernamental le-au luat în ultimii doi ani” a conchis președintele Comisiei pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism din cadrul Partidului Național Liberal, senatorul Romulus Bulacu.