Înscrie-te în TNL!

HAI IN PRIMUL RÂND!

Vino în TNL, cea mai mare organizație politică a tinerilor din România!

 
Despre noi, tinerii, se tot spune că nu suntem interesați de mersul lucrurilor în România. Se spune că toți vrem să plecăm din țară sau că suntem interesați doar de distracții. Sau că nu mergem la vot. 
 
Dar, pe 26 mai, am înfăptuit o revoluție. Prin vot, vocea noastră s-a auzit. 
 
Ba da, tinerii sunt interesați de cum merg lucrurile în România. Nu, nu vrem să plecăm din țară. Și ba da, mergem la vot. 
 
Revoluția noastră, a generației tinere trebuie să continue. 
 
Manifestul Tineretului Național Liberal este simplu: să punem tinerii în primul rând! Votul din 26 a fost doar începutul acțiunii pentru această generație. Avem nevoie de tine aici, în România, pentru a da aripi României. Iar generația tânără poate fi susținută, în primul rând, de tineri care să anungă acolo unde le e locul. ÎN PRIMUL RÂND! 
 
De numele Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria României și a Europei, iar cea mai importantă resursă de valori a partidului este Tineretul Național Liberal. TNL are acum cea mai bine pregătită echipă de tineret, o adevărată școală politică prin care pregătim viitori miniștri, parlamentari, primari, președinți de Consilii Județene, și specialiști în administrație publică. 
 
Împreună construim #RomâniaSMART, #RomâniaALTFEL. Dacă ai mai puțin de 35 de ani și te pasionează politica sau administrația publică, vino alături de noi: înscrie-te în TNL!
HAI ÎN PRIMUL RÂND!
 
 

Formular adeziune online


---
* câmpuri obligatorii