Succes PNL în Parlament în susținerea proiectului Autostrăzii Unirii

Partidul Național Liberal > Info PNL > Succes PNL în Parlament în susținerea proiectului Autostrăzii Unirii

În 7 noiembrie a.c., a fost adoptată legea pentru construcția autostrăzii Iași – Târgu Mureș, proiect pentru care parlamentarii Partidului Național Liberal s-au luptat foarte mult reușind, în final, să convingă PSD de importanța acestei autostrăzi pentru dezvoltarea Moldovei. Această regiune are acută nevoie de investiții iar acestea nu se pot imagina fără punerea la punct a infrastructurii.

Pentru Partidul Național Liberal acest obiectiv de infrastructură: Autostrada Iași -Tg. Mureș, reprezintă o prioritate națională, toți parlamentarii liberali exercitând prerogativele conferite de lege pentru a determina autoritățile să concretizeze construcția autostrăzii precum și alte proiecte de infrastructură complementare: șosele ocolitoare pentru reședințele de județ/drumuri de viteză care să conecteze orașele la autostradă, în deplină siguranță. Moldova contează pentru Partidul Național Liberal. Trebuie tratată cu demnitate și respect!