Guvernul Reșapaților

Partidul Național Liberal > Noutăți > Guvernul Reșapaților

PSD dovedește că e un izvor nesecat de „maimuțe și proști”. “Guvernul reșapaților”. Aceasta ar trebui să fie denumirea Guvernului Dragnea-Dăncilă după remaniere. Principalii miniștri numai noi nu sunt, au mai condus ministere prin guvernele dezastruoase ale PSD și, pentru că a ajuns la fundul sacului, Liviu Dragnea s-a gândit să îi prezinte ca noi. Mai lipsea doar revenirea lui Sorin Grindeanu în postul de premier.

Gabriel Leș revine la ministerul Apărării. A îndeplinit această funcție și în guvernul Grindeanu, mandatul său fiind unul catastrofă, chiar și după evaluările PSD. Astfel, raportat la programul de guvernare, ministrul Leș avea ZERO măsuri îndeplinite, 3 măsuri nerealizate, 4 măsuri realizate parțial.
Ilan Laufer – vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale. În timpul guvernării Tudose a fost incapabilul remaniat de la ministerul pentru Mediul de Afaceri, recunoscut pentru aparițiile în reviste mondene. Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, Laufer va negocia cu baronii PSD alocarea banilor pentru administrațiile locale.
Lia Olguța Vasilescu- ministerul Transporturilor. A plecat de la ministerul Muncii pentru că fuge de legea pensiilor, care se va dovedi a fi un fiasco la fel de mare precum legea salarizarii si trecerea contributiilor de la angajat la angajator.
Nicolae Bădălău – ministerul Economiei. În 1988 a fost condamnat la un an de închisoare cu executare la locul de muncă. Contestatar moderat al lui Liviu Dragnea, i s-a aruncat un os pentru a se ține departe de Gabriela Firea.
Marius Budăi-ministerul Muncii. Ilustru necunoscut, a terminat facultatea la 18 ani de la obținerea diplomei de bacalaureat.
Daniel Breaz – ministerul Culturii. Un parlamentar anonim, dar are imensa calitate de a fi un apropiat de-al lui Dragnea.