Guvernul Dragnea 4, un Guvern de nota PATRU

Partidul Național Liberal > Noutăți > Guvernul Dragnea 4, un Guvern de nota PATRU

Asta şi-au dorit românii în 2016?
Guvernul Dragnea 4 este un Guvern de nota PATRU. Analiza miniştrilor propuşi ne arată clar faptul ca PSD bate record după record în materie de incompetență.
?Executivul funcționează pe sistem de avarie, iar miniștrii lui Dragnea sunt din ce în ce mai slabi:
Lia Olguța Vasilescu a vrut să fugă de la Ministerul Muncii exact în plin scandal privind legea pensiilor, un eșec clar al promisiunilor electorale făcute pensionarilor din România. Respinsă de către președintele Iohannis.
Ilan Laufer – un dezastru ambulant la ministerul pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose. După refuzul președintelui Iohannis de a-l numi în funcția de ministru al Dezvoltării a încercat să speculeze politic una dintre cele mai tragedii ale umanității, iar acest lucru îl descalifică total pentru orice funcție publică.
Bogdan Matei – garantat de Dragnea la Ministerul Tineretului și Sportului- credea că va vota Codul lui Hammurabi în Parlamentul României.
Marius Budăi – garantat de Dragnea la Ministerul Muncii- a terminat facultatea la 18 ani de la finalizarea studiilor liceale, dar acum va gestiona legea pensiilor.
Gabriel Leș – garantat de Dragnea la Ministerul Apărării- nu a fost suficient de competent pentru a fi menținut ministru la același portofoliu și în guvernul Tudose, dar pentru că nu a mai găsit un alt iepure în pălărie, a fost numit din nou în aceeași funcție.
Nicolae Bădălău – condamnat la închisoare pentru furt în 1988. Garantat de Dragnea la Ministerul Economiei pentru că cine se aseamănă se adună.