Gașca PSD-ista de analfabeți economici a aprobat OUG 90

Partidul Național Liberal > Noutăți > Gașca PSD-ista de analfabeți economici a aprobat OUG 90

Florin Cîţu, liderul senatorilor PNL:

Teodorovici + Vâlcov= infractori

Măsluirea cifrelor referitoare la execuția bugetară pentru 2018 a fost premeditată

In decembrie 2017, anticipând derapajele evidente ale economiei și implicit ale deficitului, gașca PSD-ista de analfabeți economici a aprobat OUG 90.

In această ordonanță la art 19 deroga de la:

(4) Guvernul are obligația de a prezenta Parlamentului un buget anual care să respecte principiile responsabilității fiscale, regulile fiscale, strategia fiscal-bugetară și orice alte prevederi ale prezentei legi, iar prim-ministrul și ministrul finanțelor publice vor semna o declarație ce atestă această conformitate, declarație care va fi prezentată Parlamentului împreună cu bugetul anual.

(5) În eventualitatea că Guvernul nu poate respecta condiția de conformitate prevăzută la alin. (4), prim-ministrul și ministrul finanțelor publice vor menționa în declarație abaterile, precum și măsurile și termenele până la care Guvernul va asigura conformitatea cu principiile responsabilității fiscale, cu regulile fiscale și cu strategia fiscal-bugetară.

Adică Valcov, Teodorovici, Misa știau că vor încălca legea și au dat această ordonanță ca să nu meargă la pușcărie.

Acum înțelegeți aroganța lor pe toate posturile de televiziune⁉️

↗️ De aceea eu, senatorul Florin Citu, îi lansez o provocare lui Eugen Teodorovici. Am depus în Parlament o lege care spune că trebuie să răspundeți penal dacă mințiți în legătură cu bugetul și deficitul bugetar. Eugen Teodorovici, dacă vrei sa nu mai zică lumea că minți, atunci susține aprobarea acestei legi.

Ați înțeles acum de ce își pot permite să măsluiască datele ca pe vremea comuniștilor? Au modificat legea și nu răspund penal. (Eugen, ECOFIN știe ce faci tu? )

Întrebarea care rămâne la final este:

– cifrele anunțate de Darius Valcov sunt secret de serviciu, cine se sesizează pentru această infracțiune? (cifrele sunt sub EMBARGO până pe 25 ianuarie 2018)

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Bineînțeles că am depus amendament pentru eliminarea art 19 și la momentul când OUG 90/2017 a venit în Parlament. Respins cu voturile PSD + ALDE + UDMR