Florin Roman – Voi depune un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violente, să nu mai beneficieze de regimul compensatoriu

Partidul Național Liberal > Noutăți > Florin Roman – Voi depune un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violente, să nu mai beneficieze de regimul compensatoriu

↗️Florin Roman, deputat PNL și președinte al Comisiei de Administrație din Camera Deputaților:
↗️„Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violente, crime, tentative de crima, tâlhărie sau viol sa nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu.
Aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme. 700 s-au reîntors deja in pușcării.
Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidiviști, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii.
Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Pruna, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe luna s-a ajuns la 6 zile pe luna, la o luna de pedeapsa.
Legea PSDragnea a fost votată in parlament in Iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari sa scape și corupții lor!”