Partidul Național Liberal > Noutăți > Florin Roman: PNL susține referendumul inițiat de președintele României! Este de datoria noastră, a fiecărui român să apărăm România oamenilor cinstiti, de corupții lor!

Lideri importanți ai PSDragnea, cum sunt senatorii Mihai Fifor și Serban Nicolae, au îndemnat public la boicotarea referendumului împotriva corupților. Ceea ce era de așteptat, având in vedere ca singurul proiect al PSD este cum sa scape Dragnea de închisoare.

De peste doi ani, PSD vorbește mai mult de drepturile deținuților din închisori, dar nu spune un cuvânt despre victimele criminalilor, violatorilor și tâlharilor eliberați din închisori. Se vorbește mai mult de condițiile de detenție din închisori, decât de condițiile din spitale. Referendumul împotriva corupției inițiat de președintele Klaus Iohannis are ca miza întărirea statului de drept, aflat sub asediul PSDragnea și menținerea în Uniunea Europeană a României.

Romanii trebuie sa știe ca activarea art. 7 nu înseamnă doar suspendarea dreptului de vot in Consiliu, ci și pasul premergător al suspendării tuturor finanțărilor europene pentru români, inclusiv plățile directe, cum sunt subvențiile pentru agricultori. Miza acestui referendum sunt și zeci de miliarde de euro, pe care România riscă să îi piardă, în cazul suspendării plăților, și totul doar pentru ca Liviu Dragnea și corupții din jurul lui să scape de închisoare.

PNL susține referendumul inițiat de președintele României! Este de datoria noastră, a fiecărui român să apărăm România oamenilor cinstiti, de corupții lor! Și o putem apăra votând DA la referendum!