Partidul Național Liberal > Noutăți > Florin Roman: 18.849 de deținuți eliberați mai repede zburdă liberi pe străzi, pe regim compensatoriu

Cifra oficială a celor eliberați prin Regimul Compensatoriu de Guvernul PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR, este 18.849, ca răspuns la o interpelare pe care am făcut-o în calitate de deputat PNL către ministerul Justiției.

Dintre cei eliberați mai repede, 1.299 deținuți s-au reîntors în pușcărie ca urmare a comiterii de noi infracțiuni sau unor condamnări din alte dosare penale.

Șochează numărul mare al criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, al celor care au comis infracțiuni cu violență. Sunt mii de astfel de cazuri. Sunt sute de Gheorghe Dincă care au ucis cu sânge rece și apoi au fost eliberați mai repede din pușcărie de regimul PSD-ALDE! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, în condițiile ieșiri masive din pușcării a criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, coroborat cu deficitul de personal din poliție, în zona de siguranță a cetățeanului.

39 dintre cei eliberați au comis din nou omoruri, 39 au comis noi violuri, 194 au comis noi tâlhării, 10 au comis infracțiuni de trafic de minori și proxenetism.

PNL solicită întrunirea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru abrogarea Regimului Compensatoriu, care trimite în fiecare oră, în fiecare zi, în stradă noi criminali, violatori, tâlhari și pedofili! Abrogați și apoi plecați!