Partidul Național Liberal > Noutăți > Eugen Țapu – Nazare: Am învins PSD în 10 noiembrie, o s-o facem din nou, în 24 noiembrie!

Pe 10 noiembrie, românii au sancționat dur PSD pentru ineficiența actului administrativ și pentru atitudinea toxică în exercitarea puterii. Scorul înregistrat de candidatul PSD, fostul premier Viorica Dăncilă, demis prin moțiune de cenzură, este cel mai mic înregistrat în istoria alegerilor prezidențiale, de fapt, un vot de blam din partea românilor. Votul din primul tur a arătat că românii vor politicieni eficienți și responsabili.

PNL intră în turul al II-lea încrezător că președintele Klaus Iohannis va câștiga detașat disputa cu Viorica Dăncilă. Pentru că actualul președinte propune un altfel de politică, una a respectului, bazată pe principii, valori și eleganță. România normală nu este doar un slogan de campanie, ci trebuie să devină o stare de fapt, după 30 de ani de la Revoluție. România normală înseamnă un stat construit pe principii solide, în care nimeni nu este mai presus de lege, iar fiecare este respectat. România normală înseamnă un stat aflat în slujba cetățeanului și nu invers, așa cum s-a întâmplat până acum, sub dominația PSD. România normală mai înseamnă stradă, școală și spital.

Pe 24 noiembrie, românii vor demonstra că își doresc o astfel de Românie. Cei cu simpatii de dreapta și centru dreapta, dar nu numai ei, toți care au optat în primul tur pentru un alt candidat decât Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă, își doresc ca România să arate altfel. Am reușit împreună debarcarea PSD, validată de români prin votul din 10 noiembrie, tot împreună vom stabili, definitiv, drumul pe care România trebuie să îl urmeze. Pentru că vrem să trăim într-o Românie a respectului, a lucrurilor făcute cu înțelepciune și cu gândul la viitor.

Am învins PSD în 10 noiembrie, o s-o facem din nou, în 24 noiembrie!

Eugen Țapu – Nazare
Vicelider al Grupului PNL din Senat