Emil Boc – Din 2019, Antonia, primul funcționar public virtual din România, preia online proiectele de finanțări nerambursabile pentru domeniul sportiv ClujNapoca.

Partidul Național Liberal > Noutăți > Emil Boc – Din 2019, Antonia, primul funcționar public virtual din România, preia online proiectele de finanțări nerambursabile pentru domeniul sportiv ClujNapoca.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca:

„Din 2019, Antonia, primul funcționar public virtual din România, preia online proiectele de finanțări nerambursabile pentru domeniul sportiv ClujNapoca.

↗️ Municipiul Cluj-Napoca are prevăzut în bugetul anului 2019 alocarea a 11 milioane lei pentru dezvoltarea sectorului sportiv, cu 17.65% mai mult față anul trecut. Beneficiarii acestor finanțări nerambursabile sunt federațiile de specialitate, asociațiile județene pe ramura de sport, cluburile sportive – persoane juridice de drept privat fără scop lucrativ sau persoane juridice de drept public, care depun o propunere de proiect cu impact pentru comunitatea noastră. În 2018, 40 de structuri sportive au beneficiat de finanţările nerambursabile acordate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

ℹ️ În acest an, proiectele pentru sectorul sportiv pot fi depuse până la data de 18 februarie.

↗️ Primul funcționar public virtual din România, Antonia, permite acum preluarea online a acestor dosare pentru proiecte. Cei interesați pot accesa site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea „Administrație/Servicii online/Depune cereri/Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive/Cerere de finanțare pentru proiectele structurilor sportive” sau

https://primariaclujnapoca.ro/…/acordarea-de-finantari-ne…/…

sau pot utiliza portalul www.edirect.e-guvernare.ro, pentru depunerea dosarelor privind solicitările structurilor sportive de finanțări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca.

↗️ Noua procedură online face parte din procesul de digitalizare derulat de Primăria Cluj-Napoca, prin care urmărim utilizarea tehnologiei pentru a face mai bună viața de zi cu zi a clujenilor.”

#AdministrațieLiberală