Economia Olteniei – prioritate a Partidului Național Liberal

Partidul Național Liberal > Noutăți > Economia Olteniei – prioritate a Partidului Național Liberal
PNL OLT a fost gazda celei de-a doua întâlniri regionale a Comisiilor PNL pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism din Regiunea S-V Oltenia.
Alături de președintele filialei Olt, domnul LIVIU VOICULESCU, au fost prezenți la acest eveniment: domnul senator ROMULUS  BULACU, președinte al Comisiei Naționale EMET PNL, coordonatorul Comisiei EMET PNL pentru Regiunea S-V Oltenia și președinte al Comisiei EMET PNL Dolj, domnul Prof. Univ. Dr. CRISTI SPULBAR,  domnul Conf. Univ. Dr. TĂNASE STAMULE, președinte al Subcomisiei de Economie din cadrul Comisiei Naționale EMET PNL, primarul orașului Balș, domnul MĂDĂLIN ADY TEODOSESCU, președinte al Asociației Orașelor din România și domnul DRAGOȘ SITARU, secretar al Comisiei Naționale EMET PNL.
Pe lângă membrii comisiilor județene EMET din Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, au participat consilierii județeni, consilierii locali din municipiile și orașele județului Olt precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din regiune.
S-au discutat teme economice  specifice OLTENIEI, de la situația actuală a principalilor operatori economici la absorbția fondurilor europene de către UAT-uri, de la agricultură la lipsa de predictibilitate generată de haosul guvernului PSDragnea, au fost dezbătute proiectele și inițiativele legislative ale PNL pentru îndreptarea disfuncționalității existente în România în ceea ce privește mediul economic și de afaceri.
Concluzia majoră a acestei conferințe este aceea enunțată de domnul prof.univ.dr. Cristi Spulbar și anume că „Oltenia nu este o regiune săracă ci o regiune sărăcită voit, de actuala guvernare PSD.”