Partidul Național Liberal > Noutăți > Discursul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, susținută în cadrul ședinței comune solemne a Senatului și Camerei Deputaților dedicate aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de la înființarea NATO

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut marți, 2 aprilie a.c., la Palatul Parlamentului, o alocuțiune în cadrul ședinței comune solemne a Senatului și Camerei Deputaților dedicate aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de la înființarea NATO.

La 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, stat depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice.

Președintele a fost întâmpinat, la intrare, doar de liderii de grup ai PNL.

În discursul său, Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, acuzând puterea că prin acțiunile ei riscă să fragilizeze statutul țării noastre în NATO și UE. „Această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țară”, a spus Iohannis, de la tribuna Parlamentului, fiind aplaudat, în picioare, de parlamentarii liberali.

Vă invităm să urmăriți întreaga alocuțiune a președintelui Klaus Iohannis: