Dezvoltăm România. Program de Guvernare Liberală 2020-2024

Partidul Național Liberal > Noutăți > Dezvoltăm România. Program de Guvernare Liberală 2020-2024

ℹ️ Partidul Național Liberal lansează în consultare publică Programul de Guvernare ”Dezvoltăm România”.  Programul cuprinde viziunea liberală asupra dezvoltării României și setează obiectivele prioritare ale următorilor patru ani de guvernare PNL: creșterea economică și ridicarea nivelului de trai; reforma marilor sisteme publice și modernizarea statului; siguranța cetățeanului, independența justiției și reforma constituțională.

În cadrul evenimentului de lansare, Președintele Partidului Național Liberal și Prim-Ministrul României, Ludovic Orban va prezenta principalele direcții și priorități naționale ale Programului de Guvernare elaborat în concordanță cu viziunea europeană de trecere spre un model economic sustenabil și incluziv.
ℹ️ La eveniment vor mai participa:
Raluca Turcan – Vice-Premier
Florin Cîțu – Ministrul Finanțelor
Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății
Marcel Boloş – Ministrul Fondurilor Europene
Adrian Oros – Ministrul Agriculturii
Virgil Popescu – Ministrul Economiei
Lucian Bode – Ministrul Transporturilor
Nicolae-Ionel Ciucă – Ministrul Apărării
🔔 Link-ul de transmisiune LIVE a evenimentului: http://fb.com/pnl.ro/live

Citește și 1 an de guvernare PNL: cele mai mari investiții din ultimii 10 ani, peste 21.000 de companii finanțate prin IMM INVEST, facilități fiscale pentru firme