Partidul Național Liberal > Noutăți > Dacă românii nu s-au temut de Nicolae Ceaușescu, de ce credeți se vor teme de dvs., domnule Liviu Nicolae Dragnea?

Pavel Popescu, deputat PNL:

Pentru cei 29 de ani de libertate de care ne-am bucurat cu toții, în decembrie 1989 au murit 1.166 de români.

Regimul lui Nicolae Ceușescu nu s-a dat în lături de la nimic pentru a reprima în mod brutal manifestanții din decembrie 1989. Mai întâi în Timișoara, apoi la București și în restul țării, a început cu gaze lacrimogene, bastoanele și jeturile de apă ale miliției, pentru ca mai apoi să se facă uz de arme și tancuri.
După 29 de ani, regimul lui Liviu Nicolae Dragnea, ca și cel a lui Ceaușescu, mai întâi refuză orice dialog cu oricine i se opune, apoi ordonă măsuri brutale de împrăștiere a manifestanților pașnici în 10 august, pentru ca mai apoi să treacă cu tancul peste economia țării. Și astea tot crime sunt, doar că victimele sunt și vor fi mai multe.