Cristian Bușoi: Problemelor majore din Capitală legate de trafic și situația Elcen-RADET

Partidul Național Liberal > Noutăți > Cristian Bușoi: Problemelor majore din Capitală legate de trafic și situația Elcen-RADET

PSD Dragnea-Firea-Dăncilă, răspunzător pentru blocajul din traficul din Capitală. PNL va demara o campanie de informare a bucurestenilor si de strangere de semnaturi pentru demiterea Guvernului

Bucureștiul se sufocă în trafic, bucureștenii pierd sute de ore pe blocați în mașini, iar Guvernul PSD și administrația locală a PSD blochează proiectele de infrastructură de care Capitala are nevoie de pentru a putea funcționa.

Faptul că Guvernul PSD, din cauza conflictelor interne, a sabotat proiectul Șoselei de centură a Capitalei, pe care tot PSD l-a propus, este un act foarte grav al Executivului PSD împotriva bucureștenilor.

Faptul că alte proiecte importante pentru bucureșteni, precum termoficarea, sunt boicotate intenționat de Guvernul PSD arată cât de cinic și nepăsător este acest Guvern față de români.

PSD are toată puterea: și administrația locală și guvernarea națională și nu a făcut nimic pentru București.

Guvernarea locală PSD-Firea aplică, la București, exact politica promisiunilor mincinoase şi incompetenței administrative, pe care guvernul PSDragnea-Dăncilă o aplică în toată țara.

Cristian Bușoi,

Președinte PNL București