Costel Alexe – Colectiv – Partidul Național Liberal

Costel Alexe – Colectiv

Partidul Național Liberal > Noutăți > Costel Alexe – Colectiv

Costel Alexe, deputat PNL:

⚠️Ce a fost atunci?
Reacția tipic românească la acel moment dat a fost mușamalizarea și fuga de răspundere de la patroni, la administratori, la pompieri și până la primar, cu toții au fugit de asumarea vinovățiilor și iată că sute de părinți, prieteni, iubiți, frați, așteaptă de la justiția română o minimă alinare: condamnarea celor responsabili!
⚠️Ce avem acum?
➡️Mușamalizarea infecțiilor nosocomiale și cosmetizarea situației
➡️Incapacitatea statului român de a construi și dota clinici regionale pentru tratarea marilor arși, fapt pentru care se moare cu zile
➡️Dezinteresul Guvernului în privința accesarii celor 150 milioane euro nerambursabile puse la dispoziție de Uniunea Europeană pentru ridicarea a 3 spitale Regionale de Urgență la Iași, Craiova și Cluj,

Da, la 3 ani de la masacrul din Colectiv, în România corupția și indolența autorităților încă fac victime!”