Partidul Național Liberal > Noutăți > Costel Alexe – Ca președinte al PNL Iași, vreau să le mulțumesc public celor de la fundația Konrad-Adenauer-Stiftung Romania

↗️Costel Alexe, președintele PNL Iași:

↗️„Ca președinte al PNL Iași, vreau să le mulțumesc public celor de la fundația Konrad-Adenauer-Stiftung Romania, reprezentați prin domnul Hans Martin Sieg, Director Reprezentanța KAS din România și Republica Moldova, alături de coordonatorii Programului de Excelență în Politică, Violeta Alexandru și Tanase Stamule, pentru că au ales Iașul ca locație pentru derularea acestui program prestigios de pregătire a tinerilor politicieni.

↗️Este un moment onorant și o dovadă de recunoaștere a importanței orașului nostru în configurația națională, ca în acest moment în Iași să se afle sute de participanți din toată țara și din Republica Moldova, interesați să dobândească și să aprofundeze know how în domenii vitale pentru societate: economie, sănătate, administrație publică, politică externă.

↗️România, un stat acaparat de camarila PSD, cunoaște o tristă restaurație a regimului comunist, în care partidul îți stabilește cariera și modul în care poți fi util grupului. Când partidul e în tot și în toate nu contează competențele, ci doar să fii protejata unui daddy bine ancorat în politica mare!

↗️Cu siguranță societatea nu se va schimba peste noapte, cu siguranță vor fi multe de implementat și adaptat, dar nu ne putem permite la nesfârșit să alungăm valorile și să promovăm pilele.

↗️Schimbarea vine prin noi înșine pentru că România Merită Mai Mult!”