Costel Alexe – Autostrada Iași-Tg. Mureș și Spitale Regionale

Partidul Național Liberal > Noutăți > Costel Alexe – Autostrada Iași-Tg. Mureș și Spitale Regionale

Costel Alexe, deputat PNL:

„De peste 10 ani românii se zbat să recupereze decalajele față de țările europene, se luptă să fie tratați ca parteneri egali într-o Europă unită, dar iată că politica izolaționistă practicată de actuala guvernare în plan extern nu face decât să alunge investitorii care până mai ieri considerau țara noastră o piața atractivă, un teren fertil pentru afacerile lor, cu oameni calificați și o politică fiscală stabilă și predictibilă.

Forțați să lupte inclusiv împotriva decalajelor și discriminării din propria patrie, moldovenii s-au văzut trădați de proprii aleși, toți liderii social democrați din județele Moldovei făcând scut de 2 ani în jurul lui Liviu Dragnea, în timp ce nici un oraș din Moldova nu are șosea de centură finalizată, iar regiunea se depopulează accentuat!

Blocarea Autostrăzii Iași-Tg. Mureș si a Spitalelor Regionale, când efectiv instituțiile europene se roagă de Guvernul României să le accese fondurile, sunt dovezi concrete de incompetență și rea voință din partea autorităților române.

Noi, liberalii, nu vom vota niciodată un Guvern care nu prioritizează Autostrada Iași-Tg.Mureș și nu vom aproba niciodată o lege a bugetului de stat care să nu aloce expres bani pentru proiectul de căpătâi al acestei regiuni! Este un demers de bun simț, un gest de normalitate și responsabilitate față de toți cei care ne-au acordat încrederea!