Partidul Național Liberal > Noutăți > Condamnații pentru infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de regimul compensatoriu

↗️ Semnează pentru susținerea unui proiect de lege prin care cei care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 169/2017, privind regimul compensatoriu.

ℹ️ Condamnații pentru infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de regimul compensatoriu

↗️ Aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme. 700 s-au reîntors deja după gratii. Circa 200 de romani au căzut victime din nou violențelor acestor recidiviști, care în libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlhării.
Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Prună, a fost preluată de Tudorel Toader, iar de la 3 zile pe lună, s-a ajuns la 6 zile pe lună, reducere a pedepsei pentru fiecare lună de pedeapsă executată. Legea PSDragnea a fost votată în Parlament în Iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari să scape și corupții lor!

Click pe următorul link pentru a semna petiția: