Comisia Națională EMET – Intâlnire cu oamenii de afacere din județul Hunedoara

Partidul Național Liberal > Noutăți > Comisia Națională EMET – Intâlnire cu oamenii de afacere din județul Hunedoara

La sfârșitul săptămânii trecute  a avut loc la Petroșani întâlnirea Comisiei pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism a Partidului Național Liberal. Președintele comisiei, senatorul Romulus Bulacu, s-a întâlnit cu mediul de afaceri din județul Hunedoara unde au dezbătut  problemele specifice zonei și au identificat soluții care să susțină dezvoltarea atât a mediului de afaceri local cât și a turismului hunedorean.

“Oriunde mergem în țară și discutăm cu reprezentanții mediului de afaceri, se disting aceleași coordonate negative: lipsa infrastructurii moderne, impredictibilitatea și lipsa forței de muncă profesionalizate.  Le mulțumesc colegilor și antreprenorilor prezenți pentru primire și transparența dialogului și așa cum le-am promis, vom ține cont de toate aspectele discutate în programul de guvernare pe care PNL îl va elabora” a conchis președintele EMET, senatorul Romulus Bulacu.