Partidul Național Liberal > Noutăți > Ciprian Ciucu – Nivelul de aberație administrativă la care s-a ajuns în București

Ciprian Ciucu, consilier CGMB din partea PNL:
„Nivelul de aberație administrativă la care s-a ajuns în București

► O firmă de-a Primăriei S3 participă la o licitație făcută de o firmă a PMB (firma de Străzi Poduri și Pasaje);
► Firma PMB vrea să cumpere bitum de 50 milioane de euro;
► Firma Primăriei S3 este exclusă de la licitație. Firma datorii de 70 milioane euro, Negoiță a cumpărat-o cu datorii enorme!!!
► Firma PS3 atacă în instanță firma PMB și licitația este acum blocată şi trebuie reluată.

Acum, cine va fi de vină de întârzierea lucrărilor? Tot operatorii privați, Gabriela Firea?

Dincolo de telenovela finilor Pandele-Firea-Negoiță… Toate firmele acestea municipale sunt rezultatul noului etatism, în care ineficienţa este regula jocului! Eu nu pot înțelege cum acest sistem, cu multe verigi, poate fi eficient economic. Este o axiomă în economie că lanțurile scurte de producție sunt direct proporționale cu eficiența!

Cum aș fi făcut eu: simplu. Aș fi pus direct Administrația Străzilor să contracteze prin procedură competitivă (licitație) asfaltarea cu pricina și aș fi receptat direct lucrările în condiții de calitate de la un operator cu experiență.

Așa… e ca la proști. Dați mai departe, ca să se știe.

Info detaliate in articolul „EXCLUSIV Lovitură cruntă primită de Firea de la cel mai apropiat colaborator. Toată lumea o trădează”, publicat în Capital, 10 octombrie 2018.”