Ciprian Ciucu: Una dintre sursele mele din RADET îmi spune că, pentru ca să nu pocnească și mai tare conductele coapte sau cârpite, RADET cere sub agent termic de sub 4 bari pe tur la plecarea din ELCEN.

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ciprian Ciucu: Una dintre sursele mele din RADET îmi spune că, pentru ca să nu pocnească și mai tare conductele coapte sau cârpite, RADET cere sub agent termic de sub 4 bari pe tur la plecarea din ELCEN.

 

Acum se pleacă la 2-3 bari și pe retur vine cu sub 1 bar (!!!). Deci vreo 2 bari dispar odată cu apa care se scurge în sol. ELCEN comunică pe retele de socializare temperaturile, dar nu și presiunile.
Rețeau RADET a fost proiectată să reziste la peste 15 bari. E ca în filmele alea SF apocaliptice în care generațiile următoare nu pot admnistra infrastructuri moștenite de la civilizații mai avansate. Doar că nu e un film și nu au trecut sute de ani…
Aici s-a ajuns după 20 de ani de delăsare, fără investiții serioase și doar cu cârpeli.
Oprescu nu a făcut investiții si nu a plătit nici măcar ceea ce am consumat, acumulând datorii peste datorii, fiind unul dintre principalii iresponsabili care ne-au adus în acestă situație.
Firea a băgat RADET în insolvență, a renunțat la a mai accesa cele 280 milioane de euro din fonduri europene, si-a numit un fin fără experință ca admnistrator special, si nu a făcut nicio investiție serioasă, direcționând banii bucureștenilor spre sindrofii.

Ciprian Ciucu
Consilier PNL CGMB