Catalin Deaconescu – am avertizat răspicat că aceste hotorâri sunt adoptate ilegal

Partidul Național Liberal > Noutăți > Catalin Deaconescu – am avertizat răspicat că aceste hotorâri sunt adoptate ilegal

Catalin Deaconescu, Consilier CGMB din partea #PNL:

“La ședințele CGMB când s-a votat înființarea companiilor municipale noi consilierii PNL am avertizat răspicat că aceste hotorâri sunt adoptate ilegal cu majoritatea consilierilor în funcție și nu cu 2/3 așa cum cere legea. Si cum a decis ieri instanța de judecată.
Atât primarul Gabriela Firea cât și directorul directie juridice ne-au explicat că nu știm noi să citim legea, mergând mai departe cu procedura de vot nelegală.
Astăzi, cel puțin cei doi, Gabriela Firea si directorul Adrian Iordache, trebuie să facă un gest de demnitate și să-și dea demisiile din funcții!
De asemenea, cerem întrunirea de urgență a Consiliului General pentru a decide contractarea unui audit extern la aceste companii, astfel încât să avem o imagine clară despre câți bani s-au cheltuit și câți bani mai pot fi recuperați la buget.
Nu în ultimul rând, cerem Curții de conturi să demareze controale la toate aceste companii astfel încât să ne asigurăm că toate cheltuielile efectuate până ieri sunt în limita legii!

București meriți mai mult!”