Partidul Național Liberal > Noutăți > Bogdan Gheorghiu – Dragi pesediști, cam astea vor fi rezultatele guvernării Dragnea-Dăncilă-Vâlcov

Bogdan Gheorghiu, deputat PNL:

CÂTEVA EFECTE IMEDIATE ALE IEȘIRII ROMÂNIEI DIN UE

Partidul Social Democrat duce în aceste zile o luptă prostească cu Uniunea Europeană folosind minciuna ca armă principală: Kovesi a fost demisă de Iohannis; 98% din cei trimiși în judecată de DNA pentru corupție au fost achitați; protestatarii din 10 august erau niște drogați plătiți din afara țării etc.

În dezbaterile din Parlamentul European europarlamentarii străini s-au arătat mai preocupați de cetățenii români decât autoritățile române care au demonstrat că moștenirea politică a lui Nicolae Ceaușescu e încă vie (în special partea cu independența, suveranitatea și neamestecul în treburile interne).

Din zona coaliției de guvernare au apărut voci care au cerut ieșirea României din Uniunea Europeană (ca soluție pentru politicenii corupți ce își doresc să jefuiască banii publici fără să le ceară cineva socoteală).

Pentru cei cu mințile înfierbântate vom enumera câteva efecte ale ieșirii României din Uniunea Europeană:
Cei 4 milioane de români din UE vor fi obligați să revină acasă;
Ca să mergi pe litoralul bulgăresc va fi nevoie de viză (ca și pentru celelalte țări UE);
Toate finanțările UE se vor stopa;
În prezent 70% din exportul României este către UE. Prăbușirea exportului ca urmare a aplicării taxelor vamale va genera plecarea companiilor străine, falimentul companiilor românești și șomaj masiv (având în vedere și întoarcerea forțată a românilor din diaspora);
România va rămâne izolată în plan economic și diplomatic, nefăcând parte din nici un bloc economic și militar;
Costurile împrumuturilor externe vor crește exponențial ca urmare a lipsei de garanții;
România va deveni neguvernabilă ca urmare a colapsării economiei, va deveni Venezuela Europei

Dragi pesediști, cam astea vor fi rezultatele guvernării DragneaDăncilăVâlcov, guvernare care promitea în 2016 autostrăzi în toate direcțiile, spitale moderne, creștere economică etc. Această echipă se ambiționează să demonstreze că Statul Român a durat fix 100 de ani.