Andrei Baciu: Zeci de companii s-au preocupat de angajați și au organizat centre de vaccinare la locurile de muncă

Partidul Național Liberal > Noutăți > Andrei Baciu: Zeci de companii s-au preocupat de angajați și au organizat centre de vaccinare la locurile de muncă
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Zeci de companii s-au preocupat de angajați și au organizat centre de vaccinare la locurile de muncă. Au fost făcuți pași importanți, iar angajații acestor companii sunt protejați în fața noului coronavirus.
Mă bucur că alți angajatori le urmează exemplul, iar săptămâna aceasta vor fi organizate centre la sediile a 42 de companii importante, din 21 de județe și Municipiul București.
• Bosh, Terapia și DeLonghi din județul Cluj vor organiza centre în această săptămână;
• La fel procedează și cei de la Uzina de Automobile Dacia;
• Și producatorul francez de componente auto Faurecia din județul Argeș are în plan vaccinarea angajaților;
• Transgaz a anunțat că demarează vaccinarea în această săptămână;
• Firma austriacă Holzindustrie Schweighofer va face același lucru în zilele care urmează;
• Și angajații Radio România (SRR) vor fi vaccinați împotriva SARS-COV2;
• Combinatul Azomureș și-a manifestat intenția de a demara campania de vaccinare a angajaților tot în această săptămână.
Până acum au ales varianta vaccinării mai multe companii și țin să le mulțumesc pe această cale. Împreună Direcțiile de Sănătate Publică din toată țară au fost găsite cele mai bune variante ca angajații să fie vaccinați și în acest fel să fie reduse riscurile în cazul unei infecții cu SARS-COV2.
Pe lista companiilor care au încheiat vaccinarea sunt nume importante din toate sectoarele de activitate ale economiei noastre: RCS-RDS, KFC, BGS, Danone, Fabrica de Confecții Tanax, Dr. Oetker, Direcția Silvică Suceava, Liceul Militar Câmpulung, Școala de Jandarmi Fălticeni.
Acestea șunt doar câteva exemple! Sunt multe companii care s-au implicat și le mulțumesc tuturor pentru implicare! ”