A fost odată o Revoluție

Partidul Național Liberal > Noutăți > A fost odată o Revoluție

Nicolae Giugea, deputat PNL:

A fost odată o Revoluție

În fiecare an, Parlamentul României avea o sesiune solemnă dedicată Revoluției. Anul acesta Dragnea a renunțat la ea.
Ieri, membrii Asociației 21 decembrie au fost amendați de poliție pentru că au aprins lumânări la Troția din Piața Universității.
Astăzi, Ion Iliescu a fost inclupat oficial în Dosarul Revoluției pentru crime împotriva umanității.

PSD-ul face tot posbilul să fie uitată Revoluția din 89. Pentru că își doresc să se întoarcă la zilele dinaintea ei. Dar, de data aceasta, cu Dragnea pe post de Ceaușescu. Vă mai aduceți aminte cum îl îndemna Elena Ceaușescu pe soțul ei ”Mai dă-le 100 de lei, Nicule”? Dragnea nu a uitat. Și crede că suta aia de lei îl va face stăpân absolut peste România.

Amintirea Revoluției din 89 este tot mai incomodă pentru PSD. Deoarece le aduce aminte că românii se pot revolta, iar pesediștii nu își doresc acest lucru.
Doar că oamenii nu uită. Și, așa cum Ceaușescu nu a crezut că românii pot ieși împotriva unui sistem pe care îl credea infailibil, nici Dragnea nu crede că românii mai pot face ceva împotriva lui.
S-a înșelat Ceaușescu. Se înșală și Dragnea.