Procedura de alegeri

Presedintele Filialei PNL Constanta, dl.Gheorghe Dragomir, anunta toate organizatiile si membrii acestora, ca filiala judeteana a intrat in procedura de alegeri.

Conform art.13.din Decizia BPN din data de 13 martie 2017, “au drept de vot in cadrul CCJ, CCL si Congres, membrii PNL inscrisi in partid pana cel tarziu la 31 decembrie a anului precedent in care se desfasoara Congresul si care au cotizatia achitata inclusiv pentru luna precedenta lunii in care se desfasoara sedinta respectiv”.

Conform art.14 din Decizia BPN din data de 13 martie 2017, “vechimea in partid necesara pentru a candida la functii de conducere in partid este egala cu cea prevazuta pentru a avea drept de vot”.

Pe aceasta cale sunt anuntati toti membrii PNL care vor sa participle la aceste alegeri in calitate de alegator, cat si de ales, ca trebuie sa isi achite obligatia statutara de membru PNL in valoare de 3 lei pe luna, personal, cu actul de identitate, la casieria Filialei PNL Constanta (unica casierie unde se pot achita aceste cotizatii),cu sediul in B-dul Ferdinand nr.49 (intrarea de pe str.Traian). Conform prevederilor Autoritatii Electorale Permanente, nu se vor mai incasa aceste cotizatii pe borderou nominal pe organizatii, ci personal, de fiecare membru.

Secretar general PNL Constanta,

Septimiu Bourceanu