alina gorghiu

Ionel Bogdan: Luptele pentru putere din PSD îi costă scump pe români

Luptele pentru putere din PSD încep să-i afecteze pe toți români, semn că iresponsabiltatea politică e la cote maxime în principalul partid aflat la guvernare.

În decembrie 2016, românii au crezut în promisiunile PSD, i-au votat pentru a avea salarii mai mari, mai multe locuri de muncă, o viață mai bună, iar astăzi, în loc de pâine, au parte doar de circ. Iar circul politic nu poate înlocui nici investițiile, nici stabilitatea și predictibilitatea economico-financiară.

Leul a atins cel mai scăzut nivel din ultimii cinci ani, în raport cu euro, iar prelungirea acestei crize artificiale, creată de Liviu Dragnea pentru a-și consolida puterea și pentru a-și satisface orgoliile politice, se va răsfrânge și asupra mediului economic și, în final, se va simți în buzunarele tuturor românilor.

De asemenea, investitorii au reacţionat și ei la criza politică şi au renunţat la plasamentele în lei, cum ar fi titlurile de stat.

Cât ne va costa pe toți setea de putere a lui Liviu Dragnea e greu de estimat în acest moment. Dar, dacă mai există un dram de responsabilitate în PSD , atunci trebuie să pună repede capăt acestei crize politice și să guverneze pentru oameni, nu pentru interesele lor politice și de afaceri.

Românii au nevoie de guvernări responsabile, de politicieni pregătiți să le rezolve problemele și să facă legi pentru a le asigura o viață mai bună. Pentru asta au votat la alegeri, iar PSD se depărtează tot mai mult de dorințele și așteptările alegătorilor.

Ionel Bogdan

Președinte PNL Maramureș